Om FB Radio

En gång i tiden brukade det finnas en liten trevlig radiobutik i närheten av dig. Dit kunde man gå och få se det senaste inom ny radioteknik. Dessutom kunde man få tekniska råd och en trevlig pratstund, även om man inte köpte något. Tyvärr är detta på många håll en svunnen tid.
När vi på FB Radio tänker på vårt uppdrag, har vi just denna gammaldags radiobutik i bakhuvudet. Även om vi bara finns på internet och inte kan bjuda på en kopp kaffe. Och trots att vi svarar via mail, så hoppas vi i alla fall att ska känna dig bekväm i att ställa alla möjliga frågor.

 

Vi säljer komradio (kommunikationsradio), antenner och komradiotillbehör. Detta innefattar 27mhz privatradio (också kallad pr-radio), båtradio (marin-VHF), pmr 446mhz, jaktradio, yrkesradio, amatörradio, mm. När vi startade var det en stor hobby för många att lyssna på polisen med polisradio eller så kallad scanner. Då polisen nu har bytt radiosystem så går inte detta längre. Dock finns det fortfarande mycket intressant radiotrafik att lyssna på såsom flygradiotrafik, väktare, båtradio, åkeriradio, mm. Du hittar passande mottagare under rubriken "scanner."

 

Är det något du är på jakt efter, och inte finner detta på vår sida så är du välkommen att kontakta oss - kanske kan vi ordna fram det du söker!

 

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Categories
Customer's Area
Tips and instructions
SvenskaEnglishNorskDansk